Eerste pagina van Google: is dat nog mogelijk?

Eerste pagina van Google.
Dat is wat ik ga proberen te behalen met deze pagina.

De eerste pagina van Google. Momenteel heb ik al een Engelstalige pagina lopen waar ik net hetzelfde probeer te doen. Deze pagina kunnen jullie hier bekijken. Ik zal dit doen, gebruikmakend van verschillende technieken en tools. Op regelmatige basis zal ik updates posten hieromtrent. Kom dus zeker regelmatig kijken of ik daadwerkelijk de eerste pagina van Google haal.

Eerste pagina van Google, is dat tegenwoordig nog mogelijk?

Dat is het doel van deze post. Is het nog mogelijk om op de eerste pagina van Google te geraken zonder gebruik te moeten maken van betalende services zoals Google Adwords?

Wat moet je doen om op de eerste pagina van Google te staan?

 

 

 

 

 

 

Ranken met SEO.

SEO (search engine optimization) is een must om jouw post zo hoog mogelijk te laten ranken. Ik vertel later welke plugin ik daar voor gebruik.

Eerste pagina van Google met backlink building?

Backlink building.
De meeste onder jullie zullen daar waarschijnlijk al over gehoord of gelezen hebben. Ik ga daarvoor één of meerdere backlink building tools gebruiken, maar ga die pas vrijgeven wanneer ik daadwerkelijk resultaten haal.

Pagina is geïndexeerd.

18/07 Kleine update, ik kan al meedelen dat de pagina in de Google index staat.
Ik vind ze nog niet terug in de zoekresultaten maar daar kan nog verandering in komen.

Pagina staat in de Google index

 

 

 

 

 

Hoe heb ik ze zo snel in de index gekregen vragen jullie zich af?
Wel, een noodzakelijke tool om te gebruiken is Google webmaster tools.
Maak daar een account aan en dan kan je daar bijvoorbeeld zoekopdrachten analyseren, sitemap doorsturen en ook pagina’s laten fetchen door Google met de vraag om ze te indexeren. Dat is wat ik gedaan heb, zo pas een uurtje geleden!

Nu is het wachten op zoek resultaten, ik hou jullie op de hoogte.

Update 22/07

Vandaag kan ik jullie al meegeven dat deze pagina wordt weergegeven op pagina 6 voor de zoekresultaten van “eerste pagina van google“en dit voor 2.130.000 resultaten.

pagina 6 van Google

 

 

 

 

 

 

Terwijl de andere pagina hier nog nergens te vinden is in de Google zoek resultaten.

Update 23/07

Ondertussen staat deze post op de eerste pagina van Google met de zoekopdracht “wat moet ik doen om op eerste pagina van google te geraken“. Dit is wel een zoekopdracht met slechts 73.300 resultaten. Met de zoekopdracht “eerste pagina van google” staat deze post ook al op de vierde pagina, het doel is om met deze zoekopdracht op de eerste pagina te staan.

WAIT!

Before you leave
Do you want to generate more traffic to your website?

Redirecting you to your solution!